1.7 ако ти се кара по така въпреки че с туи тежкото купе няма кои знае ко да бяга 1.6 на газ е перфе и пак върви доста прилично боксера е магаре и държи туин спарка е по скап за потдръжка и нищо че е по нов мотор не е гаранция че е по добрия вариянт ма аз лично съм си фен на Боксера секи си има мнение!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.7 boxer или 1.6 ТС
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение1.7 ако ти се кара по така въпреки че с туи тежкото купе няма кои знае ко да бяга 1.6 на газ е перфе и пак върви доста прилично боксера е магаре и държи туин спарка е по скап за потдръжка и нищо че е по нов мотор не е гаранция че е по добрия вариянт ма аз лично съм си фен на Боксера секи си има мнение!!!!!
иначе откажи се от 1.7 16в, ще си разпилееш парите през балкона, а резултата няма да те очарова никак33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Добре, да кажем, че 1.7 16в не е оферта, кажете тогава за ti, щото и той ме блазни с тия 150 коня. 1.6 ми е тромавичък, карам го вече 11 години и съм му свикнал много, не ме впечатлява като динамика, виж звука му е уникален и няма равен. Много готино мърка на 2500- 3000 оборота, направо нямам думи. Много се отплеснах, но точно това е причината да искам 1.7- хем боксер, хем да е по-вървежен от моя.145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
И ti не звучи никак злеА и върви доста повече от 1,6. Навремето аз го направих тоя преход, точно от 1,6 боксер на ti.
Като разход, ti-ката гореше по-малко от боксера. За газ - задължително инжекцион и задължително правилна настройка, иначе постоянно ще имаш проблеми с адаптациите на ЕКУ-то. Като поддръжка е по-скъпа, но пък не е болка за умиране.
По мои наблюдения старият 2,0 мотор е по-безпроблемен.
От 1,7 нямам впечатления.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Гледам си от София, ослушай се за някой колега да те повози и сам да си решиш кой двигател ти се вписва в критериите "вървящ". ti двигател няма, това си е 2.0 туин спарк, която доколкото знам не люби газта .. за газов инжекцион ще трябва друг да ти разяснява. За 1.7 16в мога да ти гарантирам, че ще имаш ядове с намирането на читав. Ако Лисан има конкретни оферти ще е най-добре, макар че пак трябва да си нащрек какво купуваш.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Ако ti-ката харчи по-малко от моята, няма и да чуе за газ. Последните 2-3 месеца я карах на бенз, та не ми е толкова задължителна газта. Все пак си имам под ръка един умрЕл кадет 89-та (набор на жена ми) 1.4, който с 40л газ ме вози цял месец до работа и обратно.145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениепък ти брат си умопомрачително неграмотенма гледаи да е след кат го завършиш таман ще си научил нещо допълнително
По темата:
Най-добре е да се повозиш или още по добре да покараш двигателите на които си се спрял и като сметнеш минусите и плюсовете да си избереш един такъв читав.Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Колега, 1.7 16 В от 33-ка, сложен на 33-ка е много по-различно от 1.7 16 В от 145/6, сложен на 145/6.
В първия случай имаме голем дзвер, а във втория нещо, което е като недоклепана коса. Все иска да я натискаш.
От програмата на компа ли е не знам, но положението се оправя значително, когато го подкараш тоя мотор на газ. Тогава става еластичен и върви доста прилично.
Все пак, пробвай различни варианти и не слушай никой!
Особено като двамата келеши по-горе, защото са трийстройкаджии.
Там нещата са други.
Изобщо от тристройкаджии акъл не взимай, щото горките и на тях им липсваНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
На 8v боксера частите за основен ремонт са му колкото на 2.0 ts ремъци и ролки + труд и няколко свещи, ма не всичките 8.
Ха, забравих за вибратора,...простете, вариатора и дебитомера на 2.0, които нови са колкото цяла 145 боксер в движение.
Та и аз да мина към темата...колега, намери си същата 1.6 боксер 145, а защо не и 146...по-кола е. Друго си е да си свикнал с техниката и като направи мизерия новата да скубеш от ударената.
Звука... http://www.youtube.com/watch?v=0fg21...eature=related тука 1.6 ts го докарва като на прахосмукачка, след като си чул 3 боксера преди това.1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолега, 1.7 16 В от 33-ка, сложен на 33-ка е много по-различно от 1.7 16 В от 145/6, сложен на 145/6.
В първия случай имаме голем дзвер, а във втория нещо, което е като недоклепана коса. Все иска да я натискаш.
От програмата на компа ли е не знам, но положението се оправя значително, когато го подкараш тоя мотор на газ. Тогава става еластичен и върви доста прилично.
Все пак, пробвай различни варианти и не слушай никой!
Особено като двамата келеши по-горе, защото са трийстройкаджии.
Там нещата са други.
Изобщо от тристройкаджии акъл не взимай, щото горките и на тях им липсва145 1.6 boxer
146ti
Comment
Comment